Saturday, 23 July 2011

Bersih 2.0 terima dana dari Israel dan amerika??

Anwar kambing hitam Amerika Syarikat dan Israel
Pengerusi Bersih 2.0, Ambiga Sreevenasan dengan kenyataan tidak masuk akal mendakwa “kami berjuang untuk menuntut pilihan raya adil dan bersih,” namun beliau tidak mendedahkan siapa dibelakang berSHIT yang membiayai pergerakan tersebut.


Tanpa berselindung, pergerakan tersebut telah menerima latihan daripada kerajaan Amerika Syarikat yang bersekutu dengan yahudi serta beberapa buah yayasan yang dibiayai syarikat korporat asing.The Malaysian Insider melaporkan pada 27 Jun lalu bahawa pemimpin BERSIH Ambiga Sreevenasan “mengaku menerima wang daripada dua buah organisasi Amerika – the National Democratic Institute (NDI) dan Open Society Institute (OSI) untuk membiayai projek-projek lain yang menurutnya tidak mempunyai kaitan dengan perhimpunan 9 Julai.” 
Dalam laman web NDI, apa yang diakui Ambiga terbukti adalah benar, tetapi maklumat tersebut kemudian diubah dan digantikan dengan informasi yang lebih lembut tanpa menyebut perkataan BERSIH. Ini buktinya rakyat yang turun bersama mereka pada hari tu telah tertipu dengan agenda kafir yahudi.


Paparan laman web NDI sebelum perkataan BERSIH dikeluarkan

Apa yang lebih meragukan adalah tentang penglibatan pembangkang Pakatan Rakyat yg turut menjadi tulang belakang perhimpunan itu. Adakah ini agenda pembangkang atau Bersih??
Pakatan pembangkang diketuai oleh Anwar Ibrahim bersama gabungan parti-parti pembangkang yang mempunyai susur galur sejarah panjang dengannya.

3 comments:

 1. setuju! sedarlah wahai kaum muslimin.......

  ReplyDelete
 2. salam perjuangan..permulaan yang baik..boleh juga melawat blog saya di hari ini dalam sejarah dan cheritera seribu satu malam

  ReplyDelete
 3. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
  Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

  ReplyDelete